Skip to content

Testimonials

“Dhruvesh Zaveri je na najini poroki kljub najini “nerodnosti” in nefotogeničnosti ujel popolne sproščene trenutke. Bil je vidno neviden, kot da ga ne bi bilo. V njegovi družbi sva se sprostila in imela najlepši dan najinih življenj. Fotoknjiga in fotografije pa naju in ostale pustijo brez besed.”

Mi & Pe


“Dhruvesh Zaveri je umetnik, ki želi s svojimi fotografijami poustvariti vzdušje mladoporočencev in njune poroke. Med njegovim fotografiranjem ni bilo potrebno pozirati, temveč je želel ujeti čim bolj spontane trenutke. S svojim sproščenim odnosom je odlično prispeval k temu, da sva se lahko kljub neizkušenosti s fotoshootingi, brez težav sprostila. Rezultat niso le čudovite fotografije, temveč celotna zgodba o naju in o najinem dnevu ljubezni.

Dhruvesh, še enkrat se vam iskreno zahvaljujeva, ker ste najin dan ujeli v objektiv na točno takšen način, kot sva ga tudi doživljala.”

Mi & Ma


“Dhruvesh Zaveri je popoln fotograf za posebne dogodke. Najbolj sva bila živčna, ker noben od naju ni najbolj fotogeničen, vendar je Dhruvesh s svojo sproščenostjo poskrbel, da sva se sprostila in pozabila na živčke. Obema je bilo všeč, da naju je vodil ves čas fotografiranja, nama dajal napotke in nasvete. Slike so popolne. Ko je v elementu preklaplja med slovenščino in angleščino, kar je zelo prisrčno in sprosti napetost. Zelo sva vesela, da sva ga izbrala za poročnega fotografa.”

A & V


“Dhruvesh Zaveri je najboljši fotograf kar bi si ga lahko zamislila za najino poroko. Naredil je vrhunske slike. Nikoli si nisem mislila, da bova na koncu na slikah izpadla tako lepa in fotogenična. Vsi so slike pohvalili. Dhruvesha zelo priporočam in ga bom definitivno še poklicala za kakšno nadalnje fotografiranje.”

Ž & V


“Ko sva se spoznala z fotografom g. Dhruvesh Zaveri, je napetost pred prvim slikanjem takoj izginila. Dhruvesh ima zelo oseben pristop in te zelo lepo usmerja pri fotografiranju. Slike, ki jih naredi so sproščene in enostavno najlepše. Upošteva vsako tvojo željo, hkrati pa ti pomaga z nasveti, kako so slike še lepše. Nebi mogla izbrati boljšega fotografa za najino poroko. Navdušil je z svojo energijo, ki jo je oddajal nenehno tekom slikanja. Sva zelo zadovoljna z delom g. Dhruvesha in z njegovimi izdelki.”

G & A (predporočno)

G & A (poroka)


“Dhruvesh Zaveri je eden tistih fotografov, ki poskrbi, da vsakič, ko ponovno pogledaš poročne fotografije, še enkrat podoživiš vso srečo in čarobnost svojega čudovitega poročnega dne. Njegovo delo je vrhunsko, ne samo fotografije, prav tako njegov pristop in sodelovanje. Vse je potekalo tako, kot sva si želela, sproščeno in nasmejano.
Najlepša hvala Dhruvesh za izjemne fotografije in prijaznost.”

A & T


“Dizzy (Dhruvesh Zaveri) was our wedding photographer. He is approachable and very quick to answer email questions or concerns.
Dizzy arranged for us to meet him a few days before the wedding, we discussed the type of photos we wanted and the arrangements for the day. He is flexible in his approach and listened to all out ideas.
On the day of the wedding, Dizzy was relaxed and friendly! He was never over-powering and the photos are amazing! I love them! He has captured the beautiful surroundings and the happiness of the day!
If you want a relaxed, friendly and professional photographer who listens to your needs, then look no further than Dizzy!”

D & N


3D6A1009

“Dhruvesh hvala še enkrat za čudovite poročne fotografije. Resnično obvladaš ujeti trenutke in narediti “amaterske” modele prvorazredne :), Vesela sva, da sva izbrala tebe za poročnega fotografa. Si izredno profesionalen, zavzet, v tvoji družbi sva se počutila sproščeno. Fotokniga in filmčki so zato izpadli neverjetno! Toplo priporočami!”

M & M (predporočno)

M & M (poroka)


3d6a2088“Dhruvesh Zaveri, tvoje fotografije so enkratne, izjemno dobro znaš ujeti prave trenutke na poroki. Slike so vrhunske kvalitete, poskrbiš tudi za zelo lepa ozadja. Midva sva zelo vesela, da sva ti zaupala fotografiranje najine poroke in kdor želi imeti res izjemne fotografije, mora izbrati tebe za fotografa!”

D & P


Grad111“Dhruvesh Zaveri je zanesljiv fotograf, ki ujame unikatne trenutke v pravem momentu. Slike ne rabijo fotoshopa, saj je njihovo izhodišče perfektno.”

T & A


3D6A6286“Sem bila zelo zadovoljna. Slike so bile super, njegov odnos je super, zelo prijazen, hvala Dhruvesh!”

S & K


3D6A5000“Dhruvesh Zaveri je bil zelo izviren z nasveti in predlogi. Odzval se je na vse naše želje, bil točen in zelo kvalitetno opravil svoj posel.”

R & I